Tko smo mi?

Dječji vrtić Zvrk osnovan je 2003. godine i u privatnom je vlasništvu. Smješten je u samom centru grada, u ulici K. Zrinski 11 u Đakovu.

Osnivač i ravnatelj vrtića je Ankica Müller, odgajateljica s dugogodišnjom praksom u vrtiću. Osnovna misao kojom se tada vodila je da svoje iskustvo i znanje u radu s djecom pretoči u dječji vrtić koji će bezrezervnom brigom za svako dijete individualno podići standarde vrtićkog odgoja i obrazovanja.

Dječji vrtić Zvrk 2013. godine otvara svoj prvi područni objekt u Vrpolju.

Oba objekta obuhvaćaju adekvatno opremljen prostor za rad odgojno-obrazovnih skupina djece mješovitog vrtićkog uzrasta.

Plan i program rada DV Zvrk verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa,a provode ga naše odgajateljice koje kontinuirano prate i stječu najnovija saznanja s područja predškolskog odgoja.

Prema trenutnim interesima djece u našem vrtiću zajednički biramo, planiramo i provodimo projekte koji im omogućuju kreativan i drugačiji pogled na stvari, potiče na razmišljanje i stvaranje, razvijaju kombinatoriku i maštu. Radno vrijeme vrtića nastoji se prilagoditi radnom vremenu većine roditelja.

Budući da smo “MALI VRTIĆ“ imamo prednost što funkcioniramo po principu “proširene obitelji“. Djeca u našem vrtiću pronalaze svoj drugi dom. Pružamo djetetu toplo i pozitivno ozračje, usmjeravamo dijete na pristojno ponašanje i brigu o drugima te osvještavamo uživanje u svakodnevnim trenucima.

Najbolji dokaz našeg predanog rada su dječja radost pri dolasku u vrtić, želja da se ostane u vrtiću nakon što tata i mama dođu te usmene preporuke roditelja korisnika usluga našeg vrtića.

Zahvaljujemo im od srca!