Kućni red

Poštovani roditelji, upisom djeteta u Dječji vrtić Zvrk postali ste dio naše vrtićke obitelji. Baš kao i svaka sretna obitelj tako i ova naša ima određena pravila kojih se pridržavamo u svakodnevnim situacijama zbog dobrobiti sve djece upisane u naš vrtić

 1. Molimo Vas da ulazna vrata vrtića obavezno prilikom ulaska / izlaska zatvorite zbog sigurnosti djece.
 2. Obavještavamo Vas da je radno vrijeme vrtića od 7-19h od ponedjeljka do petka. Ne radimo na blagdane i državne praznike.
 3. Dijete u vrtić može dovesti ili odvesti roditelj ili osoba koju roditelj ovlasti za preuzimanje djeteta (pisana izjava).
 4. Preporučamo da dovedete dijete do 9 sati radi nesmetanog  odvijanja programa. Ako dolazite kasnije zbog opravdanih razloga, bilo bi dobro da dijete doručkuje kod kuće, te da ne donosite peciva, keksiće i sl. u vrtić.
 5. Roditelj je obvezan pravovremeno javiti odgojitelju ili ravnateljici bilo kakvu promjenu u obitelji koja može bitno utjecati na dijete ili njegov boravak u vrtiću kako bismo adekvatno djelovali, a u svrhu odgojno-obrazovnog usmjerenja djeteta.
 6. Nije dopušteno donositi lijekove, sirupe, kapi, vitamine ili nešto slično čime se poboljšava zdravlje djeteta. U slučaju promjene zdravstvenog stanja djeteta roditelj je obvezan dovršiti terapiju kod kuće i s potvrdom nadležnog pedijatra ponovo dovesti dijete u vrtić.
 7. Ne možemo primiti dijete s: povraćanjem, proljevom, ušima i svrabom, parazitima u stolici, povišenom tjelesnom temperaturom i drugim simptomima zarazne bolesti.
 8. Prehrana u vrtiću usklađena je s važećim normativima. Podržite nas u primjeni jelovnika i njegujte zdrave prehrambene navike kod svog djeteta.
 9. Roditelji imaju obvezu informirati se o razvoju i ponašanju svoga djeteta, prisustvovanju roditeljskim sastancima, radionicama, tražiti individualne razgovore, pratiti informacije na oglasnoj ploči za roditelje.
 10. Roditelj je obvezan dostavljati nove brojeve fiksnog i mobilnog telefona te promjenu adrese matičnom odgojitelju u skupini ili ravnatelju vrtića.
 11. Zabranjen je dolazak po dijete u alkoholiziranom ili drugom psihofizički neprimjerenom stanju.
 12. Strogo je zabranjeno pušenje u unutarnjim i vanjskim prostorima vrtića.
 13. Podsjećamo Vas ako želite da Vaše dijete proslavi rođendan sa svojim prijateljima u skupini o detaljima se dogovarate se s matičnim odgojiteljima.